Naar boven

Verzendinformatie

Verzenden

Wij hanteren twee verzendmethodes om het pakketje zo snel mogelijk in jouw handen te krijgen. Dit zijn:  Levering via PostNL en Ophalen in de Winkel. Wij streven ernaar om orders die voor 15:00 uur zijn besteld, dezelfde dag nog aan PostNL af te geven. Dit geldt op doordeweekse werkdagen. Orders die in het weekend zijn geplaatst, worden op maandag verstuurd – Mits er geen vertraging wordt opgelopen. Wanneer de pakketten door PostNL zijn behandelt, ontvang je een bericht met Track and Trace Code.

Retourzending versturen

Voldoet de bestelling niet aan jouw verwachtingen of wil je een besteld artikel(en) omruilen? Je kunt een artikel ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel. Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt, schoon en indien mogelijk in de originele verpakking aan ons retour te worden gestuurd. Je mag een artikel passen, maar je mag het artikel niet gebruiken en geen labels of prijskaartjes verwijderen als je het artikel wilt ruilen of retourneren. Voldoet een artikel niet aan bovenstaande eisen, dan zullen wij het artikel niet retour nemen.

De kosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor jouw eigen rekening. Elke retourzending dient via met een track en trace code te worden verstuurd zodat je kunt nagaan waar jouw zending zich bevindt. Retourzendingen kunnen worden gestuurd naar:

Maddox de Waag
t.a.v. Retouren
Kaasmarkt 16
1441 BG Purmerend

Terug brengen naar de winkel
Je kunt een artikel ook retourneren in onze winkel, op afspraak. Stuur een e-mail naar info@maddox-online.nl met jouw naam, ordernummer, IBAN nummer en wanneer je verwacht langs te komen óf een WhatsAppje naar 0299 769 100. Heb je meerdere artikelen besteld? Vermeld dan ook om welk(e) artikel(en) het gaat. Let op! Je ontvangt geen geld terug in de winkel als je jouw artikel daar afgeeft. Jouw geld wordt terug gestort op jouw IBAN nummer via onze Administratie. Dit duurt ongeveer 3-5 werkdagen.